Vi lanserer Abelon

Abelon | Professional Excellence - kvalitetsleverandør

Abelon Group (tidligere Quality Technical Group/QTG) har lansert ny profil og nye nettsider. Med ny organisasjon, nytt selskapsnavn og profil tar selskapet med seg det beste fra forrige tiår over i 2020 og neste fase for selskapet.

Abelon Group AS skal skape verdi gjennom å levere personell og teknologi av høy kvalitet til våre oppdragsgivere gjennom våre datterselskap; Abelon Management AS og Abelon Technology AS. Selskapene er etablert for å oppnå ønsket utvikling av ekspertise og spisskompetanse innen henholdsvis personell- og bemanningsløsninger og teknologi og innovasjon.

«Abelon lanseres for å markere et skille der vi tar med oss det beste fra vår historie over i en ny og spennende fase. Vi opererer under helt andre betingelser nå enn for ti år siden. Selskapet i 2020 har en annen identitet, og det er derfor riktig å markere dette med nytt navn og ny profil som støtter opp under den positive utviklingen som selskapet er inne i», sier administrerende direktør  i Abelon Group AS, Grete Møgster.

«Endringsvilje og tilpasningsevne styrker vår posisjon i markedet som en kompetent, modig og fremoverlent partner for våre kunder og oppdragsgivere.Vi gleder oss til fortsettelsen sammen med våre ansatte og kunder.»

Norskeide Abelon teller i dag 110 ansatte med høy kompetanse og unik erfaring fra et bredt spekter av næringer innen energi, industri og shipping. Selskapet har siden 2007 levert kompetent personell og bemanning innen en rekke disipliner til den globale energi – og petroleumsindustrien. De siste ti årene har selskapet også utviklet egen teknologi og utstyr innen boring, brønn og preservering for å møte etterspørselen fra kunder og aktører innen olje og gass, shipping, akvakultur og fornybar energi.

Abelon opererer ut fra hovedkontoret i Brannstasjonsveien 24, Sandnes.