Abelon har flyttet!

Abelon har flyttet

Velkommen til vårt nye hjem hos FOMO på Forus i Sandnes!

Nytt år og nye muligheter: Abelon Group AS er stolte og glade over å meddele at vi har flyttet inn i våre nye lokaler i det fargerike kontorfellesskapet hos FOMO Works på Forus.

Abelon fortsatte veksten gjennom 2020, og med vekst kommer også behovet for større kontorfasiliteter. FOMO Works er et unikt coworking concept på Forus, med en usedvanlig inspirerende og kreativ atmosfære. Konseptet var en full match for Abelon, som flyttet inn i FOMO-bygget tidligere denne måneden. Daglig leder Grete Møgster er spesielt imponert over hvordan FOMO har tatt vare på verdier ved å gi nytt liv til en gammel bygning:

– Abelon og FOMO deler på mange måter den samme identiteten – vi er modige, fargerike og våger å være annerledes. Begge bryr vi oss om lokalt næringsliv, mennesker og miljø. Abelon leverer tjenester og produkter innen preservering og FOMO har virkelig vist oss preservering i toppklasse. De har skapt magi ut av et tomt skall, sier Møgster.

Abelon-teamet frem til å skape nye, positive resultater både for kunder og for ansatte fra de nye lokalene, godt hjulpet av det motiverende arbeidsmiljøet i FOMO-nabolaget.

Abelons nye adresse (både for besøkende og post):

Grenseveien 21,

4313 Sandnes, Norway. 

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Kontaktdetaljene finner du her: https://www.abelon.no/nb/kontakt-oss/

Om Abelon:

Abelon leverer kvalifisert personell innen en rekke disipliner og fagfelt til det globale markedet innen olje og gass, energi og industri. Teknologidelen av selskapet utvikler utstyr og teknologi til bruk innen børing og brønn, for tryggere og mer effektive operasjoner.

Abelon er også totalleverandør for løsninger innen elektrisk og mekanisk preservering. Preservering beskytter utstyr og verdier mot ytre påvirkning slik at levetiden forlenges og klimaavtrykket reduseres. Abelon tilbyr preserveringsprodukter og -tjenester fra Intercept og KCI.

Les mer om vårt strategiske partnerskap med KCI Ltd. her: https://www.abelon.no/abelon-and-kci-enter-strategic-partnership/